Candy Boy (recenzia)

14. dubna 2013 v 14:19 | Mell♥ |  recenzie

Japonsko Kyandi Bōi
EN název Candy Boy
Animovaný / škola / Romantický
Japonsko, 2008- 09, 7 dielov



Yukino a Kanade sú sestry, ktoré chodia na tú istú strednú školu. Už od detstva si boli veľmi blízke, viac než blízke,...spája ich neskutočné puto lásky. Príbeh sa točí okolo toho, ako sa dievčatá snažia o spoločnú budúcnosť.


Môj názor: asi vám došlo, že sú lesbičky (neočakávajte žiadne sexuálne scény, maximálne sa pobozkajú),.. ehm, mne sa tento príbeh veľmi páčil. Úprimne, trochu v duchu dúfam, že niekedy budem mať takýto vzťah s niekým. Vážne to bolo rozkošné a nie nechutné. Mojou obľúbenou bola Yukino - tak kawaii.


Hodnotenie:/






 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Lairai Lairai | Web | 14. dubna 2013 v 14:51 | Reagovat

dík za pochvalu toho RPC :D teda té kresby no :D já jsem se tu srst snažila stínovat,ale nevěděla jsem jak a hlavně jsem nevěděla jak stínovat velké plochy,jako břicho a záda,ono ten vlk měl mít křídla ale trošku jsem zapomněla nom :D

2 Ame Ame | E-mail | Web | 14. dubna 2013 v 15:34 | Reagovat

Na tohle se musím podívat! Mám ráda yuri a shoujo-ai anime a tohle jsem ještě neviděla, takže to zapisuji na první místo ve svém listu anime na která se podívám :D

3 Ryu^^ Ryu^^ | Web | 14. dubna 2013 v 17:57 | Reagovat

Viděla jsem, ale znám i lepší anime s žánrem shoujo-ai :D

4 Ayasumi Ayasumi | Web | 14. dubna 2013 v 18:02 | Reagovat

Yee! Na to se určitě kouknu... A na těch gifech je Durarara!! ^_^

5 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 14. dubna 2013 v 18:45 | Reagovat

viděla jsem pár dílů, myslím že je to lehký yuri, ne?
celkem good anime :)

6 Lairai Lairai | Web | 14. dubna 2013 v 18:56 | Reagovat

Mno nevím čím ti ten děj připomíná bleach,když lidi tam žijou s daedrama a jen ti co nechtějí bojovat jsou tam kdesi v háji >.> dík za pochvalu,mno to oko...ona to oko musí mít zlatý,poněvadž daedry nemají podobu která by nějak připomínala člověka,takže jsou šťastní že vůbec trošku vypadají jako lidi :D

7 Helizns Helizns | Web | 16. dubna 2013 v 13:48 | Reagovat

Jé běží to na shirai tak to se asi kouknu!

8 Aya Evans Aya Evans | Web | 16. dubna 2013 v 18:37 | Reagovat

O tomhle anime jsem myslím slyšela, nebo aspoň bylo hodně podobný...Pravda, že jsem nikdy žádný shojo ai neviděla, takže by nebylo špatné začít s něčím "lehčím"..:DDD

9 Inu~ Inu~ | Web | 18. dubna 2013 v 19:42 | Reagovat

Ako môže byť yuri nechutné? :P :D kukla som si to video a dostalo ma to, veľmi sa mi páči kresba tejto anime takže myslím, že si to určite pozriem, ďakujem za recenziu :3 zaujímalo by ma, prečo sa to volá Candy BOY keď je to o dievčatách, nevadí ~ tiež by som nejaký pekný roztomilý vzťah chcela :3 ~~

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png