Lovely Complex (recenzia)

4. dubna 2013 v 14:02 | Mell♥ |  recenzie
Japonsko Love★Com
EN název Lovely Complex
Animovaný / Komédia / Škola / Romantický
Japonsko, 2007, 24 dielov


Rise a Otanim zdieľajú rovnaký komplex - výška. Risa má 170 cm (chápte, sú Japonci) a Otani len 156 cm. Stále sa hádajú a škádlia a preto dostali prezývku Pat a Patachon (komici - veľký a malý), no napriek všetkému sú skvelý kamaráti. Trávia spolu všetok svoj voľný čas a preto niet divu, že sa Risa do Otaniho zamiluje. Bude musieť prejsť dlhou a bolestivou cestou až k jeho srdcu.


Môj názor: Totálne geniálne anime. Mám rada romantické anime s kvapkou komédie,... často nevidíte, ako niečia babka predvádza kapra na suchu :D Veľmi krásne anime, aj keď mi trošku vadilo, že Risa stále plakala a to,že na romantické anime sa málo bozkávali- 4x sa pobozkali z toho 2x sa nepočíta lebo... spojler),...ale aj tak som takmer stále cikala od smiechu.


Hodnotenie: /

keby nešlo zobraziť tak TU

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Aya Evans Aya Evans | Web | 4. dubna 2013 v 15:30 | Reagovat

Toto anime jsem dřív rozhodně neměla v plánu, ale pak, když jsem se anime víc poddala a přečetla jsem si na toto nějakou recenzi, tak jsem vůbec neváhala a od té doby ho mám v seznamu. :D bohužel je ve hvězdách, kdy se k němu dostanu.... :D
Krásná recenze.:3

2 Lucík tvé SBčko Lucík tvé SBčko | Web | 4. dubna 2013 v 17:03 | Reagovat

Pěkná recenze. :-) Tohle anime mám také v plánu skouknout, ale kdo ví kdy se k němu dostanu. Jednou ale určitě. :-D

3 Ame Ame | E-mail | Web | 4. dubna 2013 v 17:08 | Reagovat

Lovely Complex je skvělé anime, jen co je pravda. Jedno z těch mála shoujo, kdy mě neiritovala hlavní hrdinka :D

4 Alliade Chiaki Sheppetsu Alliade Chiaki Sheppetsu | Web | 4. dubna 2013 v 17:29 | Reagovat

tohle anime se mi docela líbilo xD bylo hodně komedijní xD a kdysi jsem byla pro holku hodně vysoká a proto jsem se tu s hlavní hrdinkou docela "dohodla" xD
teď už mám normální výšku xD takže si s tím už nelámu hlavu xD spíš sem už přestala růst xD

5 Michio Michio | Web | 4. dubna 2013 v 17:54 | Reagovat

LC je vážně skvělé anime ^^ hezká recenze

6 Helizns Helizns | Web | 4. dubna 2013 v 18:07 | Reagovat

Miluju Lovely compleex teď když už jsem to viděla po 3 ,tak ta Risa byla fakt docela ubrečená ale i tak ji mám ráda.

7 Lairai~ Lairai~ | Web | 4. dubna 2013 v 18:20 | Reagovat

Nevím nevím :D já radši D.Gray man mno :D

8 Loraiine Loraiine | Web | 4. dubna 2013 v 21:55 | Reagovat

Na tohle anime vzpomínám nerada, protože jsem ho viděla s dabingem a to byl děs. Navíc hlavní hrdinka mi nebyla vůbec sympatická. Já mám raději ty ''drsnější'' anime. ^^ Ale máš tu recenze moc hezky sepsanou :)

9 Loraiine Loraiine | Web | 4. dubna 2013 v 21:56 | Reagovat

[8]: Ach ouvej.. já snad nikdy nenapíši komentář bez chybičky :D *recenzi

10 Koko~chan Koko~chan | E-mail | Web | 5. dubna 2013 v 17:21 | Reagovat

Já Lovely Complex viděla... ale já mám ráda "akčnější anime" a 4 polibky mi nestačí :D
Ale je fakt, že jsem se u toho nasmála ^^

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png