Ao no Exorcist (recenzia)

19. května 2013 v 10:38 | Mell♥ |  recenzie
Japonsko Ao no Exorcist
EN název Blue Exorcist
Animovaný / Fantasy / Akčný / Komédia
Japonsko, 2011, 25 dielov



Rin bol odmalička problémové dieťa. Je presný opak jeho dvojčaťa Yukia. Žijú spoločne so svojím otcom kňazom (+exorcistom), ktorý ich vychováva s ďalšími kňazmi. Jedného dňa napadne Rina jeden chlapec, s ktorým sa predtým pobil a bude sa ho snažiť zabiť. V tom zasiahne jeho otec a oboznámi syna s faktom, že ten chlapec je posadnutý. Démon sa prejaví a začne prehovárať k Rinovi. Ten sa dozvedá, že spolu s bratom sú synovia samotného Satana. Poháda sa z otcom, že mu nič nepovedal, aj keď všetci ostatný- dokonca aj Yukia vedia pravdu, Jeho otec na chvíľu zapochybuje a v tedy ho posadne Satan a začne prehovárať zo svojim synom. No exorcista (ľudský otec) sa ho pokúsi zachrániť tým, že spácha samovraždu a Satan sa vráti s5 do svojho sveta. Rin sa rozhodne pomstiť otcovu smrť a sám sa bude snažiť stať sa exorcistov.



Môj názor: Krásne anime (muhehéé, teda hlavne Rin :3). Na tomto anime sa mi páčila kresba, humor a námet anime (milujem exorcistov, satanistov a podobne). Ale úprimne ma to až tak nezaujalo. Prvý a predposledný diel bol najlepší a najzaujímavejší. Toto anime by som na mojom mieste zhrnula do 12. dielov a nie do 25. - prišlo mi to zdĺhavé a nie až tak pútavé ako napr. Kuroko no Basket, NO. 6,...


Hodnotenie:/



Poznámka- k tomuto anime existuje aj film + 4 OVA diely


Download (cz tit.)
1. diel ..... 2. diel ..... 3. diel ..... 4. diel ..... 5. diel
6. diel ..... 7. diel ..... 8. diel ..... 9. diel ..... 10. diel
11. diel ..... 12. diel ..... 13. diel ..... 14. diel ..... 15. diel
16. diel ..... 17. diel ..... 18. diel ..... 19. diel ..... 20. diel
21. diel ..... 22. diel ..... 23. diel ..... 24. diel ..... 25. diel

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 SasuMaka™ SasuMaka™ | Web | 19. května 2013 v 10:43 | Reagovat

Ještě jsem to neviděla ,ale vypadá to hodně dobře a dobrá recenze :D

2 ♥Míša♥ ♥Míša♥ | Web | 19. května 2013 v 11:53 | Reagovat

Zatial som videla len 1 diel :D Musím to dopozerať :D Vyzeralo to na dobré anime,proste dopozerá, :D A recenzia pekne napísaná,nevedela som že sú aj OVA a film ..

3 Alliade Chiaki Sheppetsu Alliade Chiaki Sheppetsu | Web | 19. května 2013 v 12:36 | Reagovat

kársné to anime <3 možná se na to někdy zase podívám xD *protože nemůže najít další dobrá anime, a když na nějaké čučí, buď jí to zrovna nebaví, nebo musí čekat na nový díl* O.O

4 Ryuu L  ^^ Ryuu L ^^ | Web | 19. května 2013 v 12:36 | Reagovat

musím povedať, že toto anime je fakt dobré a vysoké + zas animáciu :3 keď to bude časovo možné, určite sa na to pozriem znova +_+

5 beepinka beepinka | Web | 19. května 2013 v 12:43 | Reagovat

rozkoukala jsem to ,ale nedokoukala,tak se k tomu snad někdy dostanu :3

6 Ame Ame | E-mail | Web | 19. května 2013 v 17:49 | Reagovat

Nějak se mi do tohoto anime nechce... Ale každopádně děkuji za recenzi! :D

7 Satsuki Satsuki | Web | 19. května 2013 v 18:01 | Reagovat

Jooooj porád si to chci kouknout no nemám čas xDDDDD (jinak nádherny dess :33)

8 MichleMizumi MichleMizumi | Web | 19. května 2013 v 20:48 | Reagovat

to anime jsem viděla, podle mě nemá jedinou chybu :D

9 Michio Michio | Web | 20. května 2013 v 10:12 | Reagovat

Pro mě je Ao no Exorcist jedno z nejlepších anime :) miluji humor, boj, akci a příběh ~ AnE má všechno, takže pro mě rozhodně patří do topky :)

ale ještě jsem neviděla film, musím v nejbližší době napravit

10 Aya Evans Aya Evans | Web | 20. května 2013 v 12:23 | Reagovat

Už je to nějaký pátek, co jsem anime viděla. Rin byl zlatý :33 Vlastně plánuji, že se mrknu někdy znova, nebo půjdu na mangu, protože mě rozeštval otevřený konec... Teď si uvědomuju a zároveň souhlasím s  tvým názorem, že kdyby to smrskli do 12-13 dílů, nebylo by to vůbec na škodu a o nic by se nepřišlo...

11 Ryu^^ Ryu^^ | Web | 20. května 2013 v 13:14 | Reagovat

Tohle anime nemám moc v oblibě :/

12 Aisu Kuchiki Aisu Kuchiki | Web | 20. května 2013 v 16:37 | Reagovat

nyaa~~ miluju tohle anime ^^ asi ho zase někdy zkouknu :D

13 Lairai Lairai | Web | 20. května 2013 v 16:51 | Reagovat

Zdravím,máš u mě RPC na objednávku ^^

14 Momo-chan Momo-chan | Web | 20. května 2013 v 21:22 | Reagovat

Asi si to zasa pozriem :)

15 ShiO_o ShiO_o | Web | 21. května 2013 v 17:13 | Reagovat

Asi se na to měla kouknout co? :DDD

16 Mizu..:3 Mizu..:3 | Web | 22. května 2013 v 20:58 | Reagovat

Jo jo ao no exorcsit..jedno z povedenách anime..a taky bych to zkrátila..

17 Satsuki Satsuki | Web | 28. května 2013 v 23:11 | Reagovat

Tohle si plánuju kouknout už .....ehm...mesíc! :DDD aporád na to nemám čas :D porád najdu neco jiného a začnu to koukat :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png