Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2 (recenzia)

26. května 2013 v 23:21 | Mell♥ |  recenzie

Japonsko Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2
EN název Bludgeoning Angel Dokuro-Chan 2
Animovaný / Komédia / Ecchi
Japonsko, 2007, 4 diely



Je tu pokračovanie anime Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan, ktoré má ešte menšiu dejovosť ako predošlé anime. Vlastne.... nemá žiadnu dejovosť! Diely sa točia zase okolo Sakury + Dokuro-chan a toho, ako si užívajú v svete ľudí.
Môj názor: vtipné ako vždy, ale to je tak asi všetko,... taká jednorázovka bez pointy. Jediná zmena, čo som spozorovala je, že Dokuro-chan nemá fialové vlasy, ale modré (fialové boli lepšie).



Hodnotenie:/


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Aya Evans Aya Evans | Web | 27. května 2013 v 9:53 | Reagovat

Ten poslední gif, wtf?:DDDD No, já mám radši anime s dějem, takžee.. ne, neoslovilo mě to. -_-

2 Helizns Helizns | Web | 27. května 2013 v 13:47 | Reagovat

Ahh moc brutáální i na mě :D

3 Julie Hwang Julie Hwang | Web | 27. května 2013 v 15:37 | Reagovat

xDDDDDDDD ja mám celkom rada také :D raz si to pozriem :D :D ja mám rada všetky typy anime takže umňa je to v pohode :D aach ale ten posledný gif xDDDD

4 Alliade Chiaki Sheppetsu Alliade Chiaki Sheppetsu | Web | 27. května 2013 v 16:46 | Reagovat

*dala si to do seznámku* ok! takže někdy se na tohle konečně podívám xD!

5 Coco Coco | Web | 27. května 2013 v 19:37 | Reagovat

Och

6 ♥Míša♥ ♥Míša♥ | Web | 27. května 2013 v 20:36 | Reagovat

No tak tá animačka :D Trolluje ma to xD Toto si asi nepripíšem :D ale recenzia úžasne apísaná xD

7 SasuMaka™ SasuMaka™ | Web | 28. května 2013 v 5:53 | Reagovat

Ve volmém čase se to pokusím někde nakít :)

8 Ame Ame | E-mail | Web | 28. května 2013 v 16:16 | Reagovat

Mžná... někdy... až dokoukám Rave Mastera, Jigoku Shoujo a Kakumeiki Valvreve... Ale určitě to je super anime na odreagování, když se člověku nechce myslet! :-P

9 Anitram Noriko Anitram Noriko | E-mail | Web | 28. května 2013 v 21:25 | Reagovat

dvojka mě moc nenadchla.... a celkově tohle anime

10 Lairai Lairai | Web | 28. května 2013 v 22:06 | Reagovat

Já to anime znám,ale nelíbí se mi absolutně a nepřijde mi vůbec vtipné :D asi jiný vkus :D

11 Satsuki Satsuki | Web | 28. května 2013 v 23:10 | Reagovat

Wtf:! Ten gif poslední :D tohle anime nevypadá moc zajímave :DDDD

12 ShiO_o ShiO_o | Web | 29. května 2013 v 15:30 | Reagovat

Jo jo ta naše známa dokuro chan.. Chudak kluk, ona ho jednou svojí sadomazochickou povahou zabije a už neoživí ! :D

13 Carter ツ Carter ツ | E-mail | Web | 30. května 2013 v 6:26 | Reagovat

Ouu no to ne :DDD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png