Junjou Romantica (recenzia)

29. května 2013 v 15:43 | Mell♥ |  recenzie

Japonsko Junjou Romantica
EN název Pure Romance
Animovaný / Shonen Ai / Romantický / Komédia
Japonsko, 2008, 12 dielov



Misakiho brat sa sťahuje so svojou snúbenicou do ďalekého mesta, a preto Misaki (18) sa nasťahuje k bratovmu kamarátovi Usamimu (prezývaný Usagi -zajac), ktorý ho zhodou náhod doučuje. Usagi je nekresťansky zazobaný a mimo to píše yaoi romány. Na tom by nič nebolo, ale …. keď Usagimu dochádza fantázia na písanie zvrhlých knižiek, jednoducho zoberie Misakiho a dej "píše" v reálnom živote. Poznámka - dej tvoria 3 páry, ale Usami x Misaki tvoria hlavnú dej. líniu
Junjou Romantica - Usagi x Misaki
Junjou Egoist - Hiroki x Nowaki
Junjou Terrorist - Mijagi x Shinobu
Môj názor: Kyaaaaaa, dar z nebies!!! Perfektne spravené anime- dokonca lepšie ako Sekai'ichi Hatsukoi (ja viem, JR bolo 1.) - hlavne kvôli viacerým nevhodným scénam, ale stále je to len shonen- ai. Usagi je neskutočný zlatúch :3 :3 :3 (ako ste si asi všimli, všetky "Moje názory" dávajú hlboký zmysel :D)


Hodnotenie:/



Poznámka: Na toto anime nadväzuje Junjou Romantica II

Online TU (potrebná registrácia)
Download:
1.diel..... 2.diel..... 3.diel...... 4.diel...... 5.diel...... 6.diel
7.diel..... 8.diel..... 9.diel..... 10.diel..... 11.diel..... 12.diel

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 ♥Míša♥ ♥Míša♥ | Web | 29. května 2013 v 16:57 | Reagovat

Toto anime mám asi v zozname.. *hladá .. tak nie .. xD ale nwm či si to mám pozrieť .. HEY GUYS !! To som tu jedniná kto nekuká Yaoi ?? xDDDD

2 Inu~ Inu~ | Web | 29. května 2013 v 17:36 | Reagovat

Ja som videla Sekai ichi Hatsukoi a som si chcela pozrieť aj toto, ale nedostala som sa ku tomu ešte, veľa učenia a podobne :D ale vyzerá to dobre, hlavne to že dej do yaoi knižiek píše reálne s Misakim xD tá časť opisu sa mi páči >:3

3 Ame Ame | E-mail | Web | 29. května 2013 v 19:04 | Reagovat

Mé první pořádné yaoi anime :D
Mám na něj pěkné vzpomínky, nejraději jsem měla pár Junjou Egoist :-)

4 beepinka beepinka | Web | 30. května 2013 v 6:45 | Reagovat

Super recenze!:3 tohle anime mám moc ráda=)! fakt lepší,než Sekai =) Já jsem jako první viděla Sekai,Junjou mě nějak nelákala...ale pak jsem se  k tomu konečně dokopala a nelitovala jsem *-*!
A děkuju moc za pochvalu!!:3 =)

5 Helizns Helizns | Web | 30. května 2013 v 11:30 | Reagovat

Absolutně nejlepšejší shounen ai!! Jsem jeblá ale dokonce jsem ve 2 i brečela :D muheh jsem ráda že ta "malá nevhodná" událost nazačátku Usagiho mrzela

6 Aya Evans Aya Evans | Web | 30. května 2013 v 15:23 | Reagovat

Recenze rozhodně moc hezká.:) Tohle anime znám teoreticky na zpaměť díky takovým recenzím, ale ještě jsem ho neviděla.:// Pořád mám rozkoukanou loňskou sezonu, ale pak na něj určitě přijde.:D

7 Michio Michio | Web | 30. května 2013 v 17:36 | Reagovat

JR je holt klasika :D musí vidět každá správná yaoifan D: D:
jinak bych ani neřekla, že JR je shounen-ai, i když je pravda, že z mangy všechny sex. scény raději jen naznačili a dál se jimi nepitvali ^^" ale právě díky tomu se na něj může dívat snad každá věková kategorie :)

8 SasuMaka™ SasuMaka™ | Web | 1. června 2013 v 9:11 | Reagovat

To jsem ještě neviděla :) ,ale podle recenze se asi brzo podívám :3

9 Satsuki Satsuki | Web | 2. června 2013 v 0:09 | Reagovat

Junjou romantica bolo moje prvé YAOI ^^ milujem ho :33 a vraj bude junjou romantica 3 ^^ juhéééj :33

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png