Sekaiichi Hatsukoi (recenzia)

7. května 2013 v 14:31 | Mell♥ |  recenzie

Japonsko Sekai'ichi Hatsukoi: Onodera Ritsu no Ba'ai (celý názov)
EN název The World's Greatest First Love: Onodera Ritsu's Affair (celý názov)
Animovaný / Shonen Ai / Romantický / Komédia
Japonsko, 2011, 12 dielov



Príbeh sa točí okolo nakladateľstva Marukawa, kde nastúpi nový pracovník Onodero. Chce pracovať v oddelení literatúri, ale dajú mu miesto v oddelení shoujo mangy. Editori s oddelenia shoujo mangy sú známi ako najsexy chlapi z celej firmy (samozrejme, že každý jeden je gay- aj keď to nikto nevie). Keď Onodero nastúpi do práce tak zistí, že jeho šéfom je jeho láska zo strednej. Poznámka- dej sa točí okolo 3 párov, ale hlavnú dejovú líniu tvorí pár Onodero x Takano



Môj názor: Muhahááá, neskutočne milujem toto anime! Počas celého anime mi tiekla krv z nosa aké to bolo geniálne+ veľké množstvo humoru. Jediné čo mi na tom anime vadilo, bola trošku tá kresba- tie brady majú vážne hrozné :D


Hodnotenie:
/

Poznámka: pokračovanie anime- Sekaiichi Hatsukoi II
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Alliade Chiaki Sheppetsu Alliade Chiaki Sheppetsu | Web | 7. května 2013 v 14:36 | Reagovat

prostě dokonalost! xD jedno z nejlepších yaoi anime! xD

2 Aya Evans Aya Evans | Web | 7. května 2013 v 15:16 | Reagovat

Sakra, tohle neznám:D Moc hezká recenze! :D

3 Helizns Helizns | Web | 7. května 2013 v 15:55 | Reagovat

Joo super že to máš ráda" Mě to taky nějak chytlo ale ten Onoderu s tím svým "Koi ja nai" že to nemůže být láska mě už štvee.No teď sleduju 2..

4 beepinka beepinka | Web | 7. května 2013 v 16:30 | Reagovat

já jsem problém s kresbou neměla :3 skvělé anime toto !!!:3 =) :D

5 Michio Michio | Web | 7. května 2013 v 16:34 | Reagovat

SH je skvělé anime ^^ mě se ta kresba líbila :) člověk si to díky ní i hezky spojí s JR :)

6 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 7. května 2013 v 16:45 | Reagovat

nejlepší yaoi anime :333 :D

7 SasuMaka™ SasuMaka™ | Web | 7. května 2013 v 16:47 | Reagovat

Sice neznám ale podívám se ( skvělá recenze ) :-)

8 Aisu Kuchiki Aisu Kuchiki | Web | 7. května 2013 v 16:55 | Reagovat

musím říct, že to anime je strašně zajímavý... ale zase nic pro mě >,< prostě mi nějak nesedlo...

9 Ame Ame | E-mail | Web | 7. května 2013 v 18:17 | Reagovat

Tohle anime zbožňuji :D Zvlášť pár Kisa x Yukina, oni jsou tak kawaii :D

10 Momo-chan Momo-chan | Web | 7. května 2013 v 19:11 | Reagovat

Moja najobľúbenejšie Yaoi :)

11 ShiO_o ShiO_o | Web | 8. května 2013 v 22:15 | Reagovat

Jo jo stejnej autor jako junjou, proto je mám tolik ráda. Jsou to prostě natolik strhujicí anime, že i bez nějakých těch sex scén vás uplně pohltí :) Jo a taky jsem měla nosokrev jako ty :D

12 Koko~chan Koko~chan | Web | 12. května 2013 v 18:55 | Reagovat

Sekai ichi Hatsukoi jsem četla jenom jako mangu. Mangy mám radši než anime a taky je pravda, že tento autor dělá anime shounen-ai a mangy jsou yaoi s ratingem minimálně +18 :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png