Sword Art Online (recenzia)

11. května 2013 v 17:50 | Mell |  recenzie

Japonsko Sword Art Online (SAO)
EN názevSword Art Online (SAO)
Animovaný / Fantasy / Romantický / Sci-fi
Japonsko, 2012, 25 dielov



Ako prezrádza titulný obrázok, ide len o 3 veci- prehľadávať, zabiť, prežiť. Píše sa rok 2022. Po testovaní novej hry SAO na trh prichádza len 10 000 kusov. Ide o virtuálny svet, kde sa dostanete pomocou hracej helmy. Hráči začnú hrať hru, ale po istom čase si všimnú, že chýba tlačítko "odhlásiť". Objaví sa zakladateľ hry a vysvetľuje, že to nie je chyba systému,ale že SAO bolo takto navrhnuté. Jediný spôsob ako sa odhlásiť je vyhrať hru (prejsť 100 poschodí tohto sveta). Tiež ozrejmí, že toto nie je normálna hra, tu play again neexistuje. Keď zomriete v SAO, tak aj v skutočnom svete. To vyvolá medzi hráčmi paniku a strach zo smrti. Mesiac po spustení hry prichádza oznámenie, že zomrelo 2000 hráčov. Príbeh sa točí okolo Kirita, ktorý sa snaží vyhrať hru. Uvidíme či on a jeho priatelia ešte niekedy uvidia svetlo reálneho sveta.


Môj názor: Jedno z najlepších anime vôbec. Toto anime je neskutočne reálne. Počas celého anime, som mala pocit, akoby som to prežívala s nimi, bola pri ich dobrodružstvách, videla každú jednu smrť na vlastné oči,.. skrátka- toto anime vás vtiahne do deja, doslovne. Aj keď mne osobne sa to páčilo najviac asi do toho cca 15. dielu - tí čo to videli, tak asi chápu na čo narážam (prepáčte nechcem spojlerovať), potom to už bolo o niečo slabšie- ale aj tak stále veľmi pútavé.


Hodnotenie:/
vrelo odporúčam- upútavka TU (prepáčte, ale blbne blog)









online TU (potrebná registrácia)
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Nami Nami | E-mail | Web | 11. května 2013 v 18:04 | Reagovat

Viděla..super recenze! Mám stejný názor na ten příběh, od cca 15. dílu nic moc :3

2 Ame Ame | E-mail | Web | 11. května 2013 v 18:44 | Reagovat

Neviděla jsem a ani se nechystám :/ Nevím proč, ale přijde mi to celé strašně okopírované z jiných anime a od kamaráda-otaku jsem slyšela, že některé scény vypadají jako právě vycucané z prstu :-?

3 Loraiine Loraiine | Web | 11. května 2013 v 19:36 | Reagovat

Titul ''jedno z nejlepších anime'' bych tomu nedala ani omylem protože SAO se nevleze ani do mé top 50. Po 14.dílu kvalita anime neskutečně (ale neskutečně) klesla. Zatím u žádného anime se mi nestalo aby mé nadšení tak rázem upadlo. Myslím že kdyby tvůrci anime ukončily smrtí Kirita (vím, vím trochu drastické) tak by to mohlo být slušné anime s moc hezkou grafikou. Co nepochopím je fakt že anime má i na csfd.cz dobré hodnocení. :D

4 Helizns Helizns | Web | 11. května 2013 v 20:45 | Reagovat

Anime se mi zdá velmi krásné, viděla jsem první díl, k druhému se musím nějak dokopat

5 MichelleMizumi MichelleMizumi | 11. května 2013 v 21:02 | Reagovat

Určitě se podívám, vypadá to zajímavě  :)

6 Helizns Helizns | Web | 11. května 2013 v 21:14 | Reagovat

ahh díky že si to myslíš :D...

7 Nagai Nagai | Web | 11. května 2013 v 22:00 | Reagovat

Chystala jsem se na to kouknout a po této recenzi se na to začnu dívat už zítra !

VYPADÁ TO DOBŘE! ^^

8 beepinka beepinka | Web | 12. května 2013 v 9:20 | Reagovat

Skvělá recenze^^ =) ....To jo..děj toho anime je tak skvělý a tak dobře je to vše udělaný...! opravdu mě to taky vtáhlo do děje a vždy jsem se moc těšila na další díl:3 taky souhlasím ,že nějak od 15.dílu..prostě jak se to přehouplo v Alfheim,tak to bylo pár dílů takové slabší,ale ten konec mě opět dostal :3 =)

9 Aya Evans Aya Evans | Web | 12. května 2013 v 9:27 | Reagovat

Recenze je moc pěkná a ten druhý obrázek je super, nicméně nesouhlasím.:D Toto anime mě zklamalo totálně nejvíc, vůbec mi to nepřišlo reálné - právě naopak, a prostě se mi strašně nelíbilo. -.-

10 Aya Evans Aya Evans | Web | 12. května 2013 v 9:28 | Reagovat

Ohayo, na blogu dělám třídění SB, tak ti posílám upozorňění.

► Ještě než se zapíšeš, tak si prosím pečlivě přečti podmínky.
► Pokud už nechceš být nadále spřátelená, tak mi to napiš. Děkuji.:)
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
►  http://asakura.blog.cz/1305/spratelene-blogy-sb

Tenhle koment je jen informační a jestli chceš, tak ho pak klidně smaž.:D

11 ♥Míša♥ ♥Míša♥ | Web | 12. května 2013 v 9:40 | Reagovat

NO o tomto anime som videla už dosť vela recenzií. A všetci hovoria tam o tom úpadku od toho 15 dielu.. Ja vlastne neviem či si to pozrieť či nie,ale mám to na zozname tak uvidíme kedy sa k tomu dostanem ....

12 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 12. května 2013 v 10:09 | Reagovat

právě koukám, šíleně jsem se do toho zažrala xD

13 Koko~chan Koko~chan | Web | 12. května 2013 v 19:14 | Reagovat

OMG!!! TO MUSÍM VIDĚT!!!! O.O

14 Imouto Imouto | 14. května 2013 v 19:05 | Reagovat

Hej tohle anime je nejlepší!!♥Našla ho kamarádka a od té doby čekáme na nový díl :))!!

15 Michio Michio | Web | 15. května 2013 v 11:14 | Reagovat

SAO je skvělé anime :) i když mě taky trochu zklamala jeho "druhá" polovina ^^"

16 Katie Katie | 17. května 2013 v 11:56 | Reagovat

ja to mám pozrené po 13 diel a neviem sa nejako pohnuť, lebo tá druhá časť mi tak príde... zbytočná :D

17 SasuMaka™ SasuMaka™ | Web | 19. května 2013 v 10:44 | Reagovat

Miluju toto anime :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png