Anohana (recenzia)

30. června 2013 v 12:15 | Mell♥ |  recenzie

Japonsko Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai (celý názov)
EN název Anohana: The Flower We Saw That Day (celý názov)
Animovaný / Dráma / Tragédia / Zo života
Japonsko, 2011, 11 dielov



Jinta Yadomi *Jintan*, Meiko Honma *Menma*, Naruko Anjoo *Anaru*, Atsumu Matsuyuki *Yukiatsu*, ChirikoTsurumi *Tsuruko* a Tetsudoo Hisakawa *Poppo* boli nerozlučných kamarátov, nazývajúc sa Ochrancovia mieru. Všetko sa zmení keď Menma zomrie. Každý z partie si berie jej smrť na seba a topí sa vo výčitkách. Najhoršie to zvláda Jintan, ktorý bol vodcom "ochrancov". Prestal chodiť do školy a odmietal kontakt s okolitým svetom. Ale po pár rokoch sa mu zjaví Menma s prosbou splniť jej prianie. Najprv si myslí, že je to halucinácia, alebo výplod jeho fantázie, no po dlhšom čase si uvedomí, že nie je. O akom želaní hovorila Menma? Dokáže ho Jintan splniť?


Môj názor: Toto anime je dar z nebies. Určite si pripravte vreckovky, lebo toto anime je terorista na vašu duševnú stránku. Vážne nádherný príbeh, hudba, kresba,.... všetko. Rozhodne odporúčam.


Hodnotenie:/




poznámka: Táto recenzia je venovaná Ayi ^^
poznámka 2: na toto anime sa tento rok pripravuje film


Online TU (potrebná registrácia)


 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 SasuMaka™ SasuMaka™ | Web | 30. června 2013 v 13:12 | Reagovat

Skusím se podívat ještě dneska ...
Už jsem o něm něco i zaslechla a chci se na něj podívat ^^

2 beepinka beepinka | Web | 30. června 2013 v 13:17 | Reagovat

Tohle anime jsem již před nějakou dobou viděla...no krásné bylo..pobrečela jsem si u něj solidně ..<3

3 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 30. června 2013 v 13:27 | Reagovat

Strašně dokonalý a velice smutný anime. Rozhodně si u něj člověk pobrečí. Jedno z nejlepších a nejsmutnějších anime co kdy mohlo být. Super recenze!

4 Satsuki Satsuki | Web | 30. června 2013 v 13:48 | Reagovat

Do kelu nemožem to skuknut :D bo budem plakat ešte týžden jak to dokukám :D jak sa poznám xD ja neznášam smutné anime :D ja byt citlivá osoba :33 ale možno skuknem :DD
____________________
Jo a moc díky žes mi poradila ^^ !
mám te ráda ;3 :D

5 Yumi-chan15 Yumi-chan15 | Web | 30. června 2013 v 14:25 | Reagovat

To anime vypadá dobře^^ Pokud mi to čas dovolí, tak se na něj kouknu. Animace mě celkem dost láká a příběh taky není španý.
Pěkně napsaná recezne :)

6 Katie Katie | Web | 30. června 2013 v 14:35 | Reagovat

Toto anime som pozrela už pred nejakým časom a úplne súhlasím s tvojim názorom :3 :) tomuto anime sa podľa mňa nedá nič vytknúť ani keby človek sebeviac chcel :D a to že bude film ma teraz naozaj prekvapilo a potešilo :3 :3 :3

7 Saki Saki | E-mail | Web | 30. června 2013 v 14:51 | Reagovat

Toto anime doslovne milujem , revala som pri ňom ako malá a ešte aj pár dní potom som mala stále slzy v očiach; je to vážne trieda v tomto žánri ;3

No, tak to Guilty Crown je len na tebe, či si ho kukneš alebo nie. Možno sa tebe bude páčiť ^^

8 Bumbík :3 Bumbík :3 | 30. června 2013 v 15:07 | Reagovat

niee T_T  som na 3 diely a už v prvom som palakala!  musím to za dnešný deň celé vidieť T_T

9 Aya Evans Aya Evans | Web | 30. června 2013 v 19:42 | Reagovat

Moc moc moc děkuji za recenzi! :3 Vypadá to moc hezky. Čekala jsem ,že to bude nějaká lehká oddechovka, ale drama a tragédie.. mmmmm. ^^ Teď mám něco rozkoukaného, ale určitě beru v úvahu na tyhle prázdniny. Fakt děkuji za typ. :)

10 Aya Evans Aya Evans | Web | 30. června 2013 v 19:43 | Reagovat

Jo a doufám, že brečet moc nebudu.... :D

11 -S -S | Web | 30. června 2013 v 20:45 | Reagovat

wow je to uplne skvele :))

12 Bumbík :3 Bumbík :3 | 30. června 2013 v 23:11 | Reagovat

Nieeee už som to dopozerala... T_T  ja sa dusím!!!! .....  a toho filmu sa bojím xD Nom a idem do tábora s koníkmi :)  idem taaam hlavne za kamarátkami :3

13 [Saiko no Sekai] [Saiko no Sekai] | Web | 1. července 2013 v 9:07 | Reagovat

zbožňují tohle anime, neuvěřitelně mě to rozbrečelo (╥﹏╥)
----------------------
Dneska rozjíždíme nově blog :3 budou různé soutěže pěkný a tak, tak jestli by jsi měla čas a náladu mohla by si nás navštívit a popřípadě se do něčeho zapojit? ^^ byli by jsme ti moc vděční :3 a děkuji za tvůj čas (*・ω・)ノ

14 Moose^^ Moose^^ | Web | 2. července 2013 v 19:01 | Reagovat

Ûž dlouho se na to chystám, ale furt se nějákk nemůžu dokopat:D:D TT-TT

15 Michio Michio | Web | 2. července 2013 v 21:11 | Reagovat

na tohle jsem se chtěla silně podívat, ale....když se u toho rozbrečela moje kamarádka (která nebrečela ani u Titanicu), tak jsem si to rozmyslela s tím, že bych to neunesla...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png