Kimi ni Todoke (recenzia)

20. června 2013 v 11:13 | Mell♥ |  recenzie

Japonsko Kimi no Todoke
EN název Reaching You
Animovaný / Školský / Romantický
Japonsko, 2009, 25 dielov



Sawako, dievča s porcelánovou pleťou a dlhými čiernymi vlasmi nie je v triede vôbec populárna, všetci sa jej bola. Príčinou sú klebety, že vie vyvolávať duchov a rozprávať sa s nimi, vďaka jej vzhľadu dostala prezývku Sadako- ako to dievča z Kruhu. Nikdy nemala priateľov, lebo sa jej všetci báli. No všetko sa zmení, keď sa o ňu začne zaujímať Kazehaja, najpopulárnejší a najžiadanejší chlapec na škole.

Môj názor: Pekné anime, ale pre mňa príliš zdĺhavé. Chvíľka mi som sa nudila + ten príbeh: klasické klišé. No páčili sa mi hlavne vtipné scénky. Pekné pozeranie pre každú romantickú dušičku. Aj keď si myslím, že žiaden chalan by na ňu tak dlho nečkal - chalani nie sú ochotný čakať ani len mesiac, nie to roky,...

Hodnotenie:/


Online TU (potrebná registrácia)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Otome Otome | E-mail | Web | 20. června 2013 v 14:29 | Reagovat

Zajímavé .. :o .. možná se někdy podívám ^^~

2 Saki Saki | E-mail | Web | 20. června 2013 v 17:32 | Reagovat

Videla som jeden diel, ale na mňa to bolo príliš veľké klišé a len pár shoujo anime ma dokázalo zaujať natoľko, aby som ich dokukala :D Bohužiaľ, Kimi ni Todoke ma nechytilo :/

3 Alex Ayano Kowai Alex Ayano Kowai | Web | 20. června 2013 v 17:58 | Reagovat

Toto anime som ačala pozerať ale ako si povedala trochu ma nudilo a tak som prepla na niečo veselšie :D :D ale aj tak si to planujem pozrieť lebo ma to mrzí no :D *debil* ....no jo :D :D oni počkajú tak deň a na druhý už lepia oči na zadok inej baby :D :D

4 Ame Ame | E-mail | Web | 20. června 2013 v 18:26 | Reagovat

Zrovna dnes jsem v knihovně narazila na mangu Kimi ni Todoke... Myslím, že jsem si ji půjčila celkem zbytečně, prvních několik stran mě zrovna nezaujalo :/
Nejsem romantický člověk a shoujo mě taky zrovna nebere :-?
A chlapce je vždy nutno vycvičit k poslušnosti... *devil smile*

5 Satsuki Satsuki | Web | 20. června 2013 v 22:14 | Reagovat

Boha zasa dalšie anime na anime list :DDD mam tam už 30 anime a to nežartujem a znich mám 5 rozpozeraných XDDD

6 Michio Michio | Web | 21. června 2013 v 8:38 | Reagovat

Je to takové typické hezké romantické anime =) já ho mám ráda, i když mi Sawako občas šíleně lezla krkem ^^"
máš pravdu s tím, že je docela zdlouhavé

7 Aya Evans Aya Evans | Web | 21. června 2013 v 13:06 | Reagovat

Neviděla jsem, ale rozhodně si na něj čas udělám... Podle recenze je příběh vážně klišé, pořád to samý.... -.- Myslela jsem, že je to trochu něco zajímavějšího...
No nevadí, arigato za recenzi! ^^

8 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 22. června 2013 v 7:54 | Reagovat

Aww, úplně zbožňuju tohle anime :33, skvělá recenze ^^

9 ☆AnitramNoriko☆ ☆AnitramNoriko☆ | E-mail | Web | 22. června 2013 v 13:28 | Reagovat

úžasný anime... Kazehaya je prostě k sežrání >w<

10 Shio Usami Akira Shio Usami Akira | Web | 24. června 2013 v 18:16 | Reagovat

Tohle anime jsem měla ráda, ale nějak se to díl od dílu měnilo - ale dokoukala sem ho !! :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png