Kuroshitsuji (recenzia)

1. června 2013 v 9:16 | Mell♥ |  recenzie

Japonsko Kuroshitsuji
EN název Black Butler
Animovaný / Historická Komédia / Drama / Detektívka
Japonsko, 2008- 2009, 24 dielov + 1 OVA



Ciel Phantomhive je rozmaznané šľachtické dieťa žijúce vo Viktoriánskom Anglicku. Pri podpálení jeho sídla, zomrú obidvaja jeho rodičia. Potom si prejde Ciel neskutočnými mukami od vrahov jeho rodu. Neostane mu nič,...len nenávisť. Z tohto dôvodu spíše dohodu z démonom Sebastianom Michaelisom. Ciel zdedí rodinný podnik a Sebastian sa stane jeho komorníkom, ktorý musí splniť jeho najväčšiu túžbu - pomstu voči vrahom Cielovej rodiny, Samozrejme, že to nechce zadarmo. Za tieto služby mu náleží nemalá daň - Cielova duša.



Môj názor: Veľmi pekne spracované anime. Dej bo celkom pútavý, hudba, kresba a výprava geniálna. Niektoré pasáže- hlavne pri konci mi prišli trošku pritiahnuté za vlasy. No dôvod prečo tomuto anime nedám 4 ale 5 hviezdičiek je jednoduchý- Sebby!!! Mám pocit, že nie som jediná, kto pozeral toto anime hlavne kvôli nemu, Och božínku, už len pri jeho mene mi začínajú tiecť vodopády krvi z nosu....


Hodnotenie: /


poznámka: Na toto anime nadväzuke Kuroshitsuji II


online TU (potrebná registrácia)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Aya Evans Aya Evans | Web | 1. června 2013 v 11:25 | Reagovat

Jedno z anime, které by měl znát snad každý.:33 Našla jsem tam pár chybek, ale stejně to anime miluju.:D =^^=

2 Ame Ame | E-mail | Web | 1. června 2013 v 12:15 | Reagovat

Kuroshitsuji je klasika! Neznám skoro nikoho, kdo by ho neviděl ;-)
Mě se hodně líbil ten námět a upřímně (přestože je Sebby prostě strašně sexy bishík) jsem si víc oblíbila Finnyho a také Ciela :D
A v druhé sérii mě dostal Alois - takový správný psychouš, ale mám ho vážně ráda :-)

3 SasuMaka™ SasuMaka™ | Web | 1. června 2013 v 13:12 | Reagovat

Seby je sexy

4 Chalottka○ Chalottka○ | 1. června 2013 v 17:29 | Reagovat

Videla som len tak 3 epizódy, ale vyzerá to zaujímavo. Pekná recenzia! :D

5 ♥Míša♥ ♥Míša♥ | Web | 1. června 2013 v 17:42 | Reagovat

Toto je úžasné anime :D  Kto nevidel,pošlem mu výhražné dopisi nech to okamžite kukne .. -never :3 >.- Pekná recenzia,je to krásne a prehladne napísané :3

6 Michio Michio | Web | 1. června 2013 v 21:25 | Reagovat

video byla z Natsume Yuuchinjou :)

Kuro ~ to už je nějaká doba, co jsem o něm naposled slyšela...a musím s tebou souhlasit v tom, že Sebastian byl pro mnohých hlavní důvod dívaní se na toto anime...i když já osobně preferuji Aloise ~ i když je až v druhé sérii ^^"

7 ShiO_o ShiO_o | Web | 2. června 2013 v 8:12 | Reagovat

Kuroshitsuji ♥♥ Moje nej lásička (ne není nej ale je ňuňuňu)
----------
Tak šup šup do kufru :DDD Ale už tam mám psa, kámošku, počítač, televizi a ledničku.. :D

8 Alliade Chiaki Sheppetsu Alliade Chiaki Sheppetsu | Web | 2. června 2013 v 9:13 | Reagovat

prostě báječné anime! xD

9 beepinka beepinka | Web | 2. června 2013 v 9:23 | Reagovat

Ta poslední animace*-*
No...měla jsem rozkoukané..byla jsem snad skoro u konce 1. série..a pak jsem se nějak zasekla a nedostala se k tomu už. už je to před více,jak rokem...xD nevím..tak třeba se někdy začnu koukat znovu=3
_
Jo...fakt toho učení je tolik -.- Budu tidržet palce na ten zítřek na ty všechny 4 písemky!:3

10 Tamao Hyuuga Tamao Hyuuga | Web | 2. června 2013 v 13:26 | Reagovat

Úžasné anime. Sebby je prostě úžasnej! Od takovýho démona bych si tu duši vzít možná i nechala. :D

11 Momo-chan Momo-chan | Web | 2. června 2013 v 17:39 | Reagovat

Toto pozná veľa ludí i keď málo z nich vie, ako sa to správne píše :D :D Sebastian je najlepší a najkrajší sluha!! :D Milujem ho

12 beepinka beepinka | Web | 2. června 2013 v 18:01 | Reagovat

hahaha jn...CHTĚL!!:d URČITĚ CHTĚL :D!! :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png