NO. 6 (recenzia)

6. června 2013 v 14:10 | Mell♥ |  recenzie

Japonsko NO. 6
EN název Number 6
Animovaný / Thriller / Shounen-ai / Sci-fi
Japonsko, 2011, 11 dielov



Shion (12) žije so svojou matkou v luxusnej švrti v jednom zo 6 dokonalých miest na svete( NO. 6), ktoré boli navrhnuté na pokludný život. Jedného dňa zachráni a ošetrí zraneného chlapca menom Nezumi, ktorý utiekol z nápravného centra. Shion bol potrestaný vyhodením z prestížnej školy. O štyri roky neskôr sa Shion stretne so záhadnými úmrtiami v NO. 6 a miestny strážci ho zadržia za podozrenie z vrážd a zradu NO. 6, odvezú ho do nápravného centra... no cesta sa skomplikuje, keď Shiona zachráni Nezumi a spoločne utečú z NO. 6. Nezumi mu ukáže svoje terajšie bydlisko za stenami NO. 6, ktorú z duše nenávidí. Shion je šokovaný, lebo 1.x v živote spatril realitu. A tá má len jedno pravidlo- prežiť!


Môj názor: Dokonalé anime! Ani na minútu som sa nenudila. Nezumi si ma získal na prvý pohľad (bože a jak krásne spieva :3 ). Ako pravý yaoista som úprimne čakala omnoho viac, keď už v 2. diely sa niekoľkokrát narážalo na sex, čakala som Nezumiho reakciu typu- "Ty si ešte z nikým nespal? To musíme napraviť." alebo niečo také :D :D Milujem páril Shion x Nezumi. Tento príbeh ma neskutočne vzal, posledných 10 min. tohto anime som mala stiahnuté hrdlo a plakala jak malé decko. Aj keď,... ten koniec som naozaj nečakala. Bolo to strašne krásne a zároveň tak smutné,... Vrelo doporučujem!!!


Hodnotenie:/


Download:
1.diel..... 2.diel..... 3.diel..... 4.diel..... 5.diel
6.diel..... 7.diel..... 8.diel..... 9.diel..... 10.diel

 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 ☆AnitramNoriko☆ ☆AnitramNoriko☆ | E-mail | Web | 6. června 2013 v 16:05 | Reagovat

já jsem teda tohle anime neviděla celý protože mě zase celkem nudilo a nic se tam nedělo, ale vím že je hodně oblíbený, tak se na něho zase po čase mrknu a možná změním názor :)

2 ♥Míša♥ ♥Míša♥ | Web | 6. června 2013 v 19:57 | Reagovat

Nechcem vyzerať jak blbka,ale nevidela som to xD Počula som o tom tak vela takže my táto recenzia oprášila pamäť :D
---------------
PS: To RPC,nebola Rukia, ale Nozomi,taká zeleno vlasá...

3 Satsuki Satsuki | Web | 6. června 2013 v 20:49 | Reagovat

Wooo to vypadá dobre :33 /zapisuje do seznamu (fakticky mam seznam)/ NO.6 :33 hmm ten býlovlasý ej Shion ? A mát o dobrý konec :DD jinak to neskouknu xD budu brečet xD (odepiš pls ^^ na muj blog)

.....................
:DD ajo sem z BA  :33 nekdy sem mužem sejít na Afku nebo tak ^^

4 Inu~ Inu~ | Web | 6. června 2013 v 21:32 | Reagovat

Ja som ho práveže videla a milujem ho <3 Obľúbila som si Shiona a u Nezumim ani nehovorím, aaw, taký sypmatický a naozaj krásne spieval. Tú pesničku čo spieval keď ich tam viezli som prednedávnom vedela naspamäť, teraz viem naspamäť ending xD strašne ma to bavilo a pri konci som tiež neskutočne plakala T,T aspoň že to skončilo dobre, ale chcelo by to nejaké pokračovanie ~

5 Nati Nati | Web | 7. června 2013 v 11:31 | Reagovat

Umm asi si to pozrem :D Je to pekná recenzia

6 Alliade Chiaki Sheppetsu Alliade Chiaki Sheppetsu | Web | 7. června 2013 v 14:17 | Reagovat

naprosto krásné anime xD jsou části kde mě to sice moc nebavilo, ale řekla bych že je to opravdu krásné anime xD! do toho všeho když tam byli částky yaoi <3

7 Momo-chan Momo-chan | Web | 7. června 2013 v 15:33 | Reagovat

úplná paráda toto anime :)

8 sayoko sayoko | Web | 7. června 2013 v 15:43 | Reagovat

mám úplně stejnej názor jako ty!ale doslova.. taky to anime miluju.. :D goooood!!!

9 ShiO_o ShiO_o | Web | 7. června 2013 v 16:13 | Reagovat

Tak na to se musímkouknout.. Jo sice se na to dlouho chystám, ale prostě ted si musím!!!! udělat čas a zapnout si to.. A s tvojí recenzí jsem na to dostala ještě větší chut :3

10 Shio Usami No Akira Shio Usami No Akira | Web | 7. června 2013 v 22:20 | Reagovat

Ano, když tohle anime vyšlo, tak to byl mega hit. Mně se taky hodně líbilo - viděla sem ho 2x, ale hned tak se k němu vracet asi nebudu. Yaoi mě už omrzel, takže mi to už nepřijde tak lákavé :D

11 beepinka beepinka | Web | 8. června 2013 v 8:25 | Reagovat

Ten obrázek z mangy "This is hell" ..u téhle scény jsem v anime byla úplně vyděšená ...o.o!:3 Super recenze :)!

12 Satsuki Satsuki | Web | 8. června 2013 v 8:57 | Reagovat

Už sem to skoukla :DDD Brečela sem na konci :D i když sem šla spát xD ted mam porád v hlave ten konec :(( nelíbi se mi na to to že se na konci rozešli :(( ja jen doufám že si našel mámu a vrátil se za Nezumim :33 :DDD jinak to nechci .... jo a príšte mi nedoporučuj anime kde se brečí xD sem pak psychicky na dne xD Aríí za super anime :33 !!

13 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 8. června 2013 v 9:52 | Reagovat

Mmm, yaoi *Q* na to se musim někdy časem podívat! :D
Bezvadná recenze ^^

14 Yasuko-chan Yasuko-chan | Web | 8. června 2013 v 10:51 | Reagovat

Já jsem to viděla :3
Je to hezký anime, moc..
ale díky tomu, že já nejsem yaoista, tak jsem čekala na pairing s tou holkou:'D
jak se s nim měla "vyspat" ..
brečela sem u toho, jak se objetovala a zemřela... a ještě předtim mu řekla, že ho miluje.. Q-Q boožínku.
:'D

15 Helizns Helizns | Web | 8. června 2013 v 18:33 | Reagovat

OOH další skvělý tip na anime!! shounen ai a thriler dohromady !! Jestli to někde najdu online ,tak se na to podívám, ktomu to jméno Nezumi (potkánek :D)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png