Uta no Prince sama: Maji Love 1000% (recenzia)

15. června 2013 v 17:54 | Mell♥ |  recenzie

Japonsko Uta no☆Purinsu-sama: Maji Love 1000%
EN název Uta no☆Prince-sama: Serious Love 1000%
Animovaný / Hudobný / Romantický / Komédia
Japonsko, 2011, 13 dielov


Akademie Saotome- jedna z najprestížnejších múzických škôl, inými slovami- továreň na hviezdy. Na túto školu sa prihlási aj tichá Haruka, ktorá sa chce stať skladateľkou a napísať pieseň pre jej idola Hayata. Vďaka jej talentu, za ktorý vďačí svojej babičke (naučila ju hrať na klavíri) bola prijatá na školu. No keď má v triede zahrať, jej spolužiaci zistia, že nevie noty. Ako je to možné? Dostala sa sem protekciou? Začnú sa pýtať jej spolužiaci. Dokáže Haruka ustáť tento tlak z okolia? K všetkému ju čaká nemilé prekvapenie, keď zistí, že na poslednú skúšku potrebuje dvojicu,.... no na výber má 6 talentovaných sexošov,... koho si vyberie?


Môj názor: Oooo krásne anime, trošku mi pripomína OHSHC. Toto anime je vážne pastva pre oči ženského pohlavia. Všetci sú svojim spôsobom zaujímaví. Úprimne, Haruka mi príde strašne nesympatická, má až moc melancholickú povahu. Každopádne je tu úžasná kresba, samozrejme hudba :3 - ending geniálny a neskutočná dávka humoru. Vrelo odporúčam všetkým nadšencom "sladkých" komédií + z tohto anime sa robia krásne yaoi páriky.


Hodnotenie:/



online TU (potrebná registrácia)





 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Alex Ayano Kowai Alex Ayano Kowai | Web | 15. června 2013 v 20:49 | Reagovat

Výstižná recenzia :) to anime mám rada :D síce mi trochu vadilo, že tam je toľko veľa chalanov ale čo som asi čakala od bishounen? :D :D  Nedopozerala som to z technických, školských dôvodov ale chystám sa :D je to pecka :D

2 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 15. června 2013 v 22:24 | Reagovat

dost povedená recenze ^^, úplně suprový anime :33

3 Yasuko-chán Yasuko-chán | Web | 15. června 2013 v 23:54 | Reagovat

To anime jsem dokoukala (myslím) asi před před půl měsícem:D BLBOST.. taak před 2-3 tejdnama:'D BLBOST T-T já nevím! Kyááh:'DD
Ale je to nedávno.
Jediný co mě tam štvalo: Všichni se motali kolem ní. Upřímně nenávidim, když se všichni "zamilujou" do jedný postavy a tam pořád oxiduje.. Já si vždycky udělam jeden pár,kterej MUST BE a když s edo toho někdo štve, tak mi to vadí:'DD V tomhle jsem Gasai Yuno.
*Magor Yasuko... bwhahaha*

4 Alliade Chiaki Sheppetsu Alliade Chiaki Sheppetsu | Web | 16. června 2013 v 9:19 | Reagovat

koukání na všechny ty obrázky, asi bych tohle měla fakt dokoukat! xD

5 Aya Evans Aya Evans | Web | 16. června 2013 v 11:34 | Reagovat

Vážně pastva pro oči! *-* Už je to asi půl roku, co jsem viděla a strašně ráda vzpomínám! :DD Z nové série jsem viděla myslím jen první 2 díly hned na začátku, ale pak už jsem neměla čas, teď to doženu. *-*

EEhm.... Vážně jsem se přesvědčila, jak strašně nemám ráda reverse harem~ :DDDD Haruka byla fakt hloupá, jak někoho takovýho mohli vymyslet?! :D V druhé sérii se mi totálně znehutila! :D Ale jinak kluci vážně boží, miluju ten ending.:3 Hlavně anime má krásnou animaci.:))) A pak ten fan service *-*

6 Yasuko-chán Yasuko-chán | Web | 16. června 2013 v 12:35 | Reagovat

Junjou Romantica jsme neviděla:O
není inspirovaná ničím:'D Pff. asi se na Junjou Romantica podívám:'D
__
ÁÁno! nemá nic! Ani pěkná neni:D
Nechápuuu -.- :'D

7 SasuMaka™ SasuMaka™ | Web | 16. června 2013 v 12:38 | Reagovat

Už jsem viděla a je dobré .... :)
koho z nich máš nejraději ???? :D

8 momo-chan momo-chan | Web | 21. června 2013 v 6:48 | Reagovat

milujem ich a myslím, že o tom svedčil aj môj minulý lay :D práve s ními, normálne uvažujem, že sa k nemu vrátim :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png