K/ K project (recenzia)

3. července 2013 v 13:55 | Mell♥ |  recenzie

Japonsko K project
EN název K project
Animovaný / Akčný / Fantasy/ Drama
Japonsko, 2012, 13 dielov




Yashiro je študent, ktorý je v škole populárny a rád trávi čas so svojou mačkou. No vďaka kamerovému záznamu je podozrivý z vraždy člena klanu Homura - Totsuka. Vďaka tomu mu ide po krku nemálo ľudí a to nie len z Homury, ale aj napr. Yatogami známy ako "čierny pes". K všetkému tomuto zmätku Yashiro zisťuje, že jeho močka (Neko) vie nadobudnúť ľudskú podobu a chráni jeho život. Dokáže Yashiro svoju nevinu skôr, než ho niekto zabije?


Môj názor: Toto anime som začala pozerať kvôli gif-om a videám čo som videla. Na začiatku som z toho najprv mala guláš, ale postupne si ma anime získalo. Hlavne Červený král Mikoto,... och je tak geniálny. Jediné čo sa mi na anime nepáčilo je kontrast farieb. Ako chápem, má to mať taký efekt, ale nič na tom nemení, že niekedy som ho*no videla (samozrejme nie doslovne :D). Vážne krásne anime, pri konci keď kričali:No blood, no bone, no ash.", som revala jak malé decko - áno ja viem z Mell sa pri anime stala srač*a a reve pomaly už pri všetkom- ale to sa inak nedá :D


Hodnotenie:/


download na Uloz.to
poznámka: na toto anime sa v 2014 chystá film




 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Green Green | Web | 3. července 2013 v 14:03 | Reagovat

Dobré animačky :)

2 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 3. července 2013 v 14:25 | Reagovat

Vypadá to sakramentsky zajímavě :33 :D

3 Momo-chan Momo-chan | Web | 3. července 2013 v 14:47 | Reagovat

Mám stiahnutých pár dielov, ale nejako sa mi do toho nechce :D Možno by som to ale pekúsala nejako, lebo to vyzerá dobre a na nete to má fajn hodnotenie... no uvidíme :) ale dobre napísané Mell

4 Inu~ Inu~ | Web | 3. července 2013 v 15:58 | Reagovat

Fuh, toľko anime a všetkého možného si chcem pozrieť, musím ísť postupne, ale myslím že si niekedy pozriem aj toto, pretože to fakt vyzerá zaujímavo :D

5 Li-lian Chiname Li-lian Chiname | Web | 3. července 2013 v 16:14 | Reagovat

K je jedno z mojich obľúbených anime, síce mi trvalo ho dopozerať pretože som medzi to keď sa prekladalo pozerala aj iné na ktoré som čakala viac, ale dejovo ma moc nepomiatlo, dávala som si veci dokupy celkom rýchlo - nikdy sa nezaujímam o zostup deja a nechám sa ním uniesť nech je to už čokolvek :D
Síce ma toto anime nejak extra k slzám nedohnalo (Kuro prežil - to je to hlavný :D) ale najviac ma stejne dojalo skvôr spomínanie na Tetsuku, koniec som prekusla pretože som to už očakávala, ale už mám celkom dosť anime kde koniec dvôjde k zvratu, človek by si povedal že bude voči tomu odolnejší ale to to skvôr opak, je to stále horšie, tak ma napadá že ostanem u Shounen kde majú hlavný hrdinovia nevyčerpaťelné zásoby krvi a 9 životov :D

6 Carter - [Kaishi] Carter - [Kaishi] | E-mail | Web | 3. července 2013 v 17:21 | Reagovat

Zajímavá grafika.. docela se mi líbí!=3 a má to jen 13 epizod, tak to by se dalo zvládnout.. uvidím =) pěkná recenze :)

7 ♥Míša♥ ♥Míša♥ | Web | 3. července 2013 v 17:32 | Reagovat

13 dielov :D to dám !! tiež ma toto anime láka,nielen kvôli gifom ale aj kvôli dobrým recenziám ako napríklad tu u teba.
-----
k designu.... pustím sa do neho čo najskôr,najprv ale vybavím tie ostané bannery,tebe tamten za ocenenie spravím k tomu designu a potom ešte kyuu potrebuje narychlo niake ikonky xD huhh som rada že sa vám začína moja grafika páčiť xD ale stále keď dokončím design mám pocit že som niečo zabudla xD

8 Saki Saki | E-mail | Web | 3. července 2013 v 18:59 | Reagovat

K je dobré anime, no bolo by hodné označenia masterpiece ak by dali za hlavnú postavu kohosi iného, alebo Yashirovi aspoň zmenili charakter ._. Bolo tu pár vecí, čo ma dosť štvali; ako tá mačka, Yashirov charakter a Kuro, ktorý ho zas menil ako ponožky .___. Ale zachránila to tajomnosť, myšlienka, tie farby *-* a pravdaže Mikoto s jeho gangom xDD

9 Aya Evans Aya Evans | Web | 3. července 2013 v 21:05 | Reagovat

Tohle anime jsem si předstovala úplně jinak.:D Trochu mě to zklamalo, ale stejně to bylo dost zajímavé. Grafika byla totálně hustá, nikdy jsem nic takovýho neviděla. Ty kontrasty mi moc nevadily.

Mikoto. Bože. To byl génius!! <33 ale vážně, jeho charisma bylo neuvěřitelný!

Poslední díl jsem viděla asi 3x a řvu u něj pořád. Requiem of Red je totální srdovka, Anna krásně zpívá.

10 Michio Michio | Web | 4. července 2013 v 13:34 | Reagovat

ty první animace jsou naprosto dokonalé!!! *-*
pro mě je K snad jedno z nejlepších krátkých anime, které jsem kdy viděla... naprosto originální po každé stránce - nádherný příběh, nádherná hudba, nádherná kresba a úžasný konec, který dojme, rozplače a potěší zároveň :)
(jen by Yashiro nemusel být hlavní postava :D, ale jinak naprosto bezchybné)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png