Ookami Kodomo no Ame to Yuki (recenzia)

5. července 2013 v 11:32 | Mell♥ |  recenzie
Japonsko Ookami Kodomo no Ame to Yuki
EN název Wolf children: Ame and Yuki
Animovaný / Fantasy / Drama / zo života
Japonsko, 2012, film, 117min.

Hana je vysokoškoláčka, ktorá sa na prednáškach zoznámi s Ookamim a následne sa do seba zamilujú. Ookami pred ňou niečo tají, ale jedného dňa sa prizná, že je posledný z rodu vlkodlakov. Na jeho podiv ani toto Hanu neodradí. O rok na to sa im narodí dievčatko- Yuki a na nasledujúcu jar chlapec- Ame. Po narodení Ameho Ookami zomrie. Hana ostane s dvomi vlčími deťmi sama. Ako zvládne výchovu 2 vlkov? Celý príbeh vám prerozpráva jej dcéra, Yuki.


Môj názor: Anime má krásnu a veľmi silnú myšlienku. Úprimne,... keď som to začala pozerať, nečakala som nič extra, no po Ookamiho smrti to začalo byť zaujímavé. Mňa osobne si získala Yuki- bola taká rozkošná. Je to niečo na spôsob Princezny Mononoke, ale o level vyššie. Popravde aj keď je Mononoke klasika, vôbec ma nezaujala- jedine myšlienkou.


Hodnotenie:/




Online nájdete TU (potrebná registrácia)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ♥Míša♥ ♥Míša♥ | Web | 5. července 2013 v 12:44 | Reagovat

Keď som si prečítala recenziu a pozrela trailer,vyzerá to na velmi zaujímavý,dojemný film.. Ja neviem to slovami popísať,mám 100 chutí si to pozrieť xD
--
Píšem ti z môjho skušobného blogu že mám pre teba hotový design alebo skôr "pokus 1" :D :D Ešte to môžem niak doladiť xD

2 Momo-chan Momo-chan | Web | 5. července 2013 v 15:46 | Reagovat

:D o také 4 dni by som mohla mať preložený prvý diel :) mne sa to páčilo. manga je úplne to isté čo film, len je to na stránkach papiera. Nič tam nie je inak.

3 Lairai Lairai | E-mail | Web | 5. července 2013 v 16:44 | Reagovat

My to viděli na AFku,a já teda radši mononoke :D

4 Inu~ Inu~ | Web | 5. července 2013 v 16:53 | Reagovat

Tento film je proste najlepší x3 <3

5 Aya Evans Aya Evans | Web | 5. července 2013 v 16:53 | Reagovat

Tohle myslím promítali na AFku, ale řekla jsem si, že se na to kouknu asi doma.. Nom, myslela jsem, že dáš vyšší hodnocení, takže to vypadá, že to s průměrem počká.

Recenze je moc hezká.:3

6 Michio Michio | Web | 5. července 2013 v 17:53 | Reagovat

mám stáhnuté v PC, ale ještě jsem se k tomu nedostala :) má to hezký námět

7 beepinka beepinka | Web | 5. července 2013 v 18:48 | Reagovat

tak na to se podívám,vypadá to zajímavě :3
_
jo..mně se v Gravitation ta kresba taky moc nelíbí :/ ,ale jinak je to v pohodě.=)

8 Aimi Aimi | Web | 5. července 2013 v 20:42 | Reagovat

Velmi dobre napísaná recenzia :3 Raz si ten film musím určite pozriet :)

9 Helizns Helizns | Web | 5. července 2013 v 22:07 | Reagovat

ooh :D To vypadá tak sladounce, až seženu popcorn asi se na to podívám.

10 Akira Akira | Web | 6. července 2013 v 13:56 | Reagovat

Měla bych přestat číst recenze na anime, jinak budu koukat do smrti :D To už je dneska asi třetí, co chci zkouknout, to budou dlouhé prázdniny :D Vypadá to fakt sladce ^^

11 Yasuko-chán Yasuko-chán | Web | 6. července 2013 v 15:49 | Reagovat

Tak to vidět nesmim! Bulela bych u toho jak on umřel.. to vidět nechci Q-Q kyaah

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png