Rekonštrukcia recenzií

30. července 2013 v 12:45 | Mell |  trash
image

Zdravím z podsvetia silent.gif silent picture by iconically. Mell je späť na druhú. Popáleniny miznú, už som viac hnedá ako červená, len na tvári sa strašne šúpem. Takže sa môžem bezbolestne začať venovať blogu kiss.gif kiss picture by iconically. Tiež je u vás dnes tak chladno? Ja sa asi rozplačem šťastím. Nikdy som neverila, že sa budem tešiť z prichádzajúcej búrky. Dôležité je, že sa začínam opäť venovať rekonštrukcii yes.gif yes picture by iconically. Ináč, ospravedlňujem sa, ak sú v SE recenzii hrúbky, ale písala som to 5min. pred tým, než mi prišli holky na prespanie- skukli sme 5 filmov gasp.gif gasp picture by iconically. Ááále nič z tohto vás nezaujíma. Takže to podstatné. Dnes sa vraciam do rekonštrukcie- snáď mi to vydrží nad 3h. Ohhh ináč, zaviedla som nové hodnotenie v recenziách. Už som ho aplikovala na SE. Postupne prerobím všetky recenzie. Bodovanie je v 10 bodoch:
Celý dej, Zápletka, Reálnosť,Postavy- mužské, Postavy- ženské, Grafika, Hudba, OP, EN, Celkový dojem
nakoniec z toho spravím priemer a oalá, hodnotenie je na svete. V najbližšej dobe tu budú pribúdať hlavne:
- recenzie (anime sa mi nahromadilo požehnano)
- cosplaye
- moje kecy, ktoré vás vôbec netrápia

Jop a pozajtra ma tu nečakajte. Mám narodky, takže party hard cool.gif cool picture by iconically
A pointa článku? Netuším tongue.gif tongue picture by iconically
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 ♥Míša♥ ♥Míša♥ | Web | 30. července 2013 v 18:09 | Reagovat

Narodky ?? Yeahh ?? tak všetko naj !! Prerobené recenzie,no s tým si netreba zbytočne robiť tolko starostí,ale ak to tak bude lepšie tak sprav ... Závidím tvoje opálenie ... *says snowman :D jop som biela jak stena xD Aj u nás dnes nebolo tak teplo,dúfam že bude búrka,ohh to bude krásna zmena :) A pointa komentára ? Enjoy it :D *trolololo

2 Michio Michio | Web | 30. července 2013 v 18:37 | Reagovat

taky se u nás ochladilo - konečně! i když to má být jen na chvilku :(
přeji hodně pevných nervů s rekonstrukcí a vše nejlepší ^^

3 YUUCHI YUUCHI | Web | 30. července 2013 v 19:53 | Reagovat

Yuuchi is back!!! (ノ´ヮ´)ノ*:・゚✧ ... for a while... (´∀`)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ahoj, ahoj! ^^
Já jsem teď ukončila pozastavení a v neděli začne nové x.x"
To je dobře, že už je ti líp... tvému tělu :D Já jsem zvědavá, kdy se budu věnovat blogu ._. ale udělala jsem pokrok a překládám další gazefakta! Jsem velmi potěšená, že je čteš a jsem si vědoma, že se to blbě komentuje -.-
Dneska jsem byla na bruslích a celou dobu mi příjemně foukal vítr do zad n.n (sjela jsem cyklostezku a domů to bylo kousek), taky čekám KDY KONEČNĚ UŽ NĚCO PŘIJDE!!! -.-"""
Na recenzi Soul Eater se hned podívám :3 To je velmi zajímavý styl hodnocení ^^

4 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 30. července 2013 v 21:15 | Reagovat

Che che che....
Bezvadný že už jsi ,,tak nějak zpátky" na blogu. :33 Vidím že bouřku jsem si taky neužívala sama. :DD A dobře že už nejsi tak červená. :)) Snad sis večer s kámoškama užila. :) A taky všechno nejlepší. ^///3///^

5 Ame Ame | E-mail | Web | 30. července 2013 v 22:52 | Reagovat

Takže jsi nám právě oznámila, že ses vrátila a zítra tu zase nebudeš -.- XD
Jinak vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí, opalovacího krému a málo spálenin ;)
U nás je také líp, akorát včerejší bouřka vyvrátila několik stromů u práce mé mamky :/

6 Inori Inori | Web | 30. července 2013 v 23:23 | Reagovat

všetko najlepšie k pozajtrajším narodeninám~
aj ja by som si chcela s niekým (kamarátkami, poprosím nie s bratom TT_TT) pozrieť 5 filmov *_* ono by to okrem mňa asi nevydržali :D
u nás dnes bolo tiež tak chladno, ale búrka nebola ^^

7 Lairai Lairai | Web | 30. července 2013 v 23:33 | Reagovat

Tak všechno nejlepší ^^ Já už se taky spálila >.< Jo,tady je taky zima :33 Doufám že sis ten večer s kámoškama užila ^^

8 Yasuko-chán Yasuko-chán | Web | 31. července 2013 v 0:09 | Reagovat

Áno dneska bylo krásně:D:3
5 filmů?:D já sem ráda, že zvládnu dva:'D
Recenze si podle mě udělala dobře:3 (roztřídila)
Narozky? *//* yaaay tak všechno nejlepší!:3
:3 hodně zdraví, štěstí, vždyť to znáš c:

9 Inu~ Inu~ | Web | 31. července 2013 v 7:55 | Reagovat

Včera bolo fakt fajne, teda aspoň ráno, bola zima a príjemne fúkalo, no poobede už bolo zase teplo >A< teraz ráno je ešte aj dneska fajn, no poobede bude predpokladám znovu teplo. Som rada že si si s kamoškami pozrela toľko filmov :3 Budem sa s tebou tešiť, keď tú rekonštrukciu dokončíš xD a všetko najlepšie na záver, veľa zdravia, šťastia, lásky peňazí a všetkého po čom túžiš ^^ ~

10 Aya Evans Aya Evans | Web | 1. srpna 2013 v 11:12 | Reagovat

Počasí se uklidnilo, ale zase je vše v normálu.. -_- Hodnocení v recenzích mám podobné, hehe.:D Je to nejlepší.:D Takže hodně štěstí s rekonstrukcí, pokud to ještě nemáš hotové.:)

Jinak všechno nejlepší k dnešním narozenináám!!! :33

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png