Amnesia (recenzia)

8. srpna 2013 v 1:51 | Mell |  recenzie

Japonsko Amuneshia
EN název Amnesia
Animovaný / Psychologický / Fantasy / Romantický
Japonsko, 2013, 12 dielov



Hrdinka tohto anime sa po ušmyknutí a udretí do hlavy, prebúdza v Maid kaviarni. Nevie kde je a ani kto sú tí ľudia okolo nej. Vlastne ani nevie, kto je ona sama. Zrazu uvidí rádobi "vílu" v podobe malého chlapca - Oriona, ktorý jej vysvetľuje, že stratila pamäť jeho vinou. Je veľmi zmätená a tak sa snaží svoju amnéziu pred ostatnými zatajiť. Čím ďalej sa snaží získať svoje spomienky späť, tým viac sa okolo nej začínajú diať zvláštne veci.


Môj názor: Zbožňujem túto grafiku! Podľa mňa, sú postavy vážne prepracované, tak isto aj v ich oblečení, ktoré je dokonalé :3 toto je snáď 1.x čo som dala 6/5 za grafiku. Tie oči, tie vlasy, ten štýl ich oblečenia- ochhh, ako by ich kreslila Mell (alebo, ako by ich chcela kresliť Mell). Vážne ma zaujalo to nápadité oblečenie. Dej bol originálny, aj keď jeho prevedenie mohlo byť akčnejšie a zaujímavejšie. Jedine čo mi na anime vadilo bola hlavná postava- tichá, nevýrazná,... proste nič pre Mell. Niekedy ma už sr..... kakala s tým jej správaním. A tiež ma strašne iritovala jej baretka. Keby som mohla tak ju spálim :D Celkovo sa mi anime páčilo priemerne, niečo mi tam chýbalo. No však aj toto miesto zaplnil môj manžel Shin :3 :3 :3 - vďaka nemu a super grafike som tomuto dala o hviezdičku viac.



Hodnotenie:/


online TU


Poznámka: Pre všetkých, ktorí sa chystajú robiť recenziu na Amnesiu - "Heroine", používajte mozog, to nie je jej meno -.-" na toľko ovládam angličtinu aj ja :D Za posledné obdobie som na toto čítala asi 7 recenzií z toho 5 z nich si myslí, že je to jej meno -.-"

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Momo-chan Momo-chan | Web | 8. srpna 2013 v 8:09 | Reagovat

mám to anime rada :) Shin♥ miestami to bolo také psycho... :D A keď sa nevolá Heroine, tak ako sa teda volá? Viem, že je to hrdinka, ale bude to tak vybrané asi naschvál, keď je to anime podľa hry. Som presvedčená že sa volá Heroine, a že tu sa myslíš - presvedč ma o opaku nejakým logickým argumentom :D

2 Tamao Hyuuga Tamao Hyuuga | Web | 8. srpna 2013 v 8:09 | Reagovat

To jsem viděla. Moc se mi to líbilo. :)

P.S. http://kikiveve.blog.cz/1308/trideni-sb/ :) Sce jsem tě omluvila, ale jen abys o tom věděla. :))

3 Ame Ame | E-mail | Web | 8. srpna 2013 v 9:38 | Reagovat

Nemám ráda anime, kde se vše točí okolo průměrné dívky a skupiny bishíků -.-
Četla jsem již předtím pár recenzí, ale spíš negativních :/ Nevím, ale tohle asi nebude nic pro mě :p

4 Michio Michio | Web | 8. srpna 2013 v 10:26 | Reagovat

abych byla upřímná, tak grafika je snad jediná pozitivní stránka - viděla jsem asi 5 dílů a myslela si, že umřu buď nudou nebo rozčilením (ta hlavní hrdinka byla prostě na zabití - nesnáším tyto charaktery a obzvlášť pokud jsou v hlavní roli)
anime je založené hlavně na bishicích, což některým lidem stačí, ale já jsem člověk, který si zakládá na ději, takže u mě Amnesia rozhodně nezabodovala :(

5 Michio Michio | Web | 8. srpna 2013 v 10:28 | Reagovat

abych byla upřímná, tak grafika je snad jediná pozitivní stránka...
viděla jsem asi 5 dílů a myslela si, že umřu buď nudou nebo rozčilením (ta hlavní hrdinka byla prostě na zabití - nesnáším tyto charaktery a obzvlášť pokud jsou v hlavní roli)
anime je založené hlavně na bishicích, což některým lidem stačí, ale já jsem člověk, který si zakládá na ději, takže u mě Amnesia rozhodně nezabodovala :(

6 Alex Ayano Kowai Alex Ayano Kowai | Web | 8. srpna 2013 v 13:02 | Reagovat

O tomto anime som už veľa počula, rozmýšľala som či si ho pozrieť alebo nie :D a nejak som na to potom zabudla ale určite si ho dám na zoznam :)

7 ♥Míša♥ ♥Míša♥ | Web | 8. srpna 2013 v 19:15 | Reagovat

Grafika sa mi tiež páči,ale nepočula som o tom zrovna dobré veci,nečítala som na to vela recenzí,toto bude možno moja druhá.Nevidela som to tak nepoviem nič,ale neláka ma to ... Nebudem to tu niak kritizovať tak ako niektorý hovoria na iné anime,viem že ja by som lepšie nevymyslela....

8 Queen17 Queen17 | Web | 8. srpna 2013 v 22:18 | Reagovat

toto anime je skvele :-D  :-D

9 Bumbík :3 Bumbík :3 | 8. srpna 2013 v 23:19 | Reagovat

niekedy si to budem musieť pozrieť !!! :D

10 DeadPillow DeadPillow | Web | 9. srpna 2013 v 6:08 | Reagovat

Už dlouho se chci na toto anime podívat, ale hodně se bojím, že do něho vložím nároky, které mi nebude moci splnit... Často slýchávám se lidi zklamalo, tak moc nevím, co si o něm mám myslet... :-)

11 ღKayaKirkland ღKayaKirkland | E-mail | Web | 9. srpna 2013 v 11:59 | Reagovat

ta grafika je vážně suprová..taky se mi šíleně líbily ty postavy... a taky jsem moc nemusela tu Heroine... a to anime mi přišlo i takový divný... nevím.. mě se moc nelíbí takový divný děj :D ale jako pochopila jsem to :D jinak mě se líbil Shin a taky nebyl k zahození Toma ale ten mě fakt hodně překvapil tím jeho chováním :D

12 j-vip j-vip | Web | 9. srpna 2013 v 12:18 | Reagovat

[11]: Tiež si myslím :D Najprv sa mi páčili obaja, ale tak Toma z toho vyšiel ako psychopat a Shin ako sexboh z tajomnou minulosťou :D

13 Aya Evans Aya Evans | Web | 11. srpna 2013 v 7:30 | Reagovat

Amnesii jsem viděla právě teďka nedávno, takže mám ještě čerstvé vzpomínky. :D Popravdě už jsem se setkala s tím, že byla hlavní hrdinka jmenována jako Heroine. Fakt jsme myslela, že se tak bude jmenovat, ale po tom, co v anime nebylo její jméno zmíněno, mi to došlo.... :D
Obsahově se mi to teda ukrutně nelíbilo. Příběh mi přišel celkově divnej a ona mi nesedla... Zase ale kluci byli zajímavý, ten jejich vzhled byl fakt nejlepší. Grafika mi taky nějak nesedla, ale zase špatná nebyla... Nejvíc mě potěšil ten opening.:D Amnesia byl pro mě spíš průměr, co zklamal.

14 Green Green | Web | 16. srpna 2013 v 16:21 | Reagovat

tá grafika je perfektná :d som si istá, že ako náhle budem mať čas tak si to pozriem :D

15 Yoshi/Carter Yoshi/Carter | 31. srpna 2013 v 19:53 | Reagovat

Neznám ale grafika vypadá fantastická! jinak nejsem moc na psycho ale na romantiku jo takže možna se mrknu :D

16 Kate Černobílá Kate Černobílá | Web | 29. prosince 2014 v 15:44 | Reagovat

Dívala jsem se na to nedávno a mám z toho smíšené pocity, protože pozorovat myšlenkové pochody hlavní hrdinky je nudnější než zírat do zdi :) Řekla vůbec za celé anime jediné souvětí? Zdá se mi, že ne. Mohlo to být skvělé anime, kdyby hlavní hrdinka měla zajímavější osobnost...ne, beru to zpět. Stačilo by, aby měla alespoň NĚJAKOU osobnost :)

17 Kukí Kukí | 29. prosince 2015 v 13:22 | Reagovat

Chudák holka... taky nechápu, proč si myslí, že je to její jméno :D vždyt jí tam vlastně ani neoslovovali :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png