High School of the Dead (recenzia)

4. září 2013 v 20:28 | Mell |  recenzie

Japonsko Gakuen Mokushiroku Haisukūru obu za Deddo
EN název Highschool of the Dead
Animovaný / Ecchi / Akčný / Harém
Japonsko, 2010, 12 dielov + OVA



Svet pohltila neznáma pandémia, ktorá vracia mŕtvych späť k životu. Nakazený môžu meniť ľudí na svoj vlastný druh pomocou uhryznutia - žiadne žranie mozgov sa nekoná! Takashi a hŕstka študentov okamžite pochopia, že bez boja neobstoja ani hodinu. Keď sa prebojujú cez zombie zo školy, zisťujú, že celý svet zachvátilo šialenstvo. Pokúsia sa nájsť svojich blízkych a rodiny, ale najdôležitejšie je prežiť.


Môj názor: HSOTD ma naozaj sklamalo. Čakala som akčnejšie scénky, gejzíry krvi, trhanie končatín a podobne. Keď som anime dopozerala bola som dosť prekvapená, lebo dejovosť bola nulová- ja viem, od ecchi nemôžem očakávať poriadny dej. Veľmi ma šokovalo, že to robil ten istý režisér ako Shingeki. Pre chalanov je to asi ako rajská záhrada, ale mňa to celkovo ničím nezaujalo (možno preto už toľko odkladám túto recenziu).


Hodnotenie:/


Online:
Shirai / Kazekage (potrebná registrácia)

Download:
diely doplním zajtra, vážne sa mi nechce

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Helizns Helizns | Web | 4. září 2013 v 20:50 | Reagovat

To ecchi mě tak štvalo ostatně jako úplně všude. Konec mě naštval!! Proč tam nedali nějaké rozuzlení nebo tak něco. A vy jste to chtěla brutálnější?? :D Když jsem byla ješte "malá" nemohla jsem  to vidět kvůli tomu křupání a žraní masa...

2 Momo-chan Momo-chan | Web | 5. září 2013 v 7:10 | Reagovat

Na anime som počula aj dobré, ale aj zlé ohlasy. Nevidela som ho, poznám ho len z AMV

3 Green Green | Web | 5. září 2013 v 10:17 | Reagovat

ja som videla nejaké videa z toho anime. Ale skôr ma to odradilo a nechcelo sa mi to pozerať :D :D

4 Yuuneki Yuuneki | Web | 5. září 2013 v 14:57 | Reagovat

Je to suprové anime ale jak napsala i helizns tak mě naštvalo jak echi tak i konec. čekala bych k tomu nějaký pokračování a ne jen nějaký ova, které ani nepokračuje s příběhem. Jinak je to úžasný anime které patří k mým oblíbeným :-)

5 Ame Ame | E-mail | Web | 5. září 2013 v 16:04 | Reagovat

Všichni HSOTD vychvalují, protože se tam prý neustále trhá hrdinkám oblečení -.-" Vážně nemám potřebu se na tohle dívat. Ecchi zrovna nemusím :/
Původně jsem plánovala podívat se na to kvůli krvi a amputaci končetin :3 ale když říkáš, že toho tam tolik nebylo... už vážně nemám důvod se na to dívat ;-)

6 Tamao Hyuuga Tamao Hyuuga | Web | 5. září 2013 v 16:58 | Reagovat

Ecchi moc nemusím. Viděla jsem Ichiban Ushiro no Daimaou a to mi stačilo. HSOTD mě nikdy nelákalo. :/

7 Inori Inori | Web | 5. září 2013 v 20:16 | Reagovat

raz som videla prvý diel, ale nejako sa mi do toho nechce... ^^"

8 ♥Míša♥ ♥Míša♥ | Web | 5. září 2013 v 20:49 | Reagovat

Ja už som o tom počula svoje,znie to zaujímavo ale všade (recenzie) vidím sklamania ..  Radšej by som naďalej zostala u Shingeki no Kyojin .. toto anime sa vážne trhá na vrchol !!!

9 Michio Michio | Web | 6. září 2013 v 12:16 | Reagovat

já ho mám ráda :) i když většina lidí nadává na tu notnou dávku ecchi, které tam je, ale pookud si dobře pamatuji, tak anime má věkové omezení, takže...se to dá čekat :D mě se to anime líbilo a to ecchi mě tam až tak nepřekáželo :)

10 Aya Evans Aya Evans | Web | 6. září 2013 v 17:49 | Reagovat

Nemůžu si pomoct, tohle anime se mi dost líbilo. Obsahově to bylo i navíc nejlepší ecchi, co jsem kdy viděla, a zřejmě už ani žádné lepší neexistuje. Příběh mi přišel dobře propracovaný (na svůj žánr), jen mě naštval ten otevřený konec. Grafika nebyla špatná, té brutality mi přišlo až až, nejsem zase tak moc náročná, líbil se mi i ten OP.... HOTD mi přišlo zkrátka fajn. :))

11 DirtyFoxx DirtyFoxx | Web | 6. září 2013 v 19:46 | Reagovat

Toto anime sa mi dosť páčilo :3 bolo to fajn :3 nebolo to choré a nechutné jak niektoré :D

12 j-vip j-vip | Web | 6. září 2013 v 21:08 | Reagovat

[9]: ani mne ecchi neprekážalo, ale dej ma neoslovil

13 ღKayaKirkland ღKayaKirkland | E-mail | Web | 6. září 2013 v 21:47 | Reagovat

dobré anime

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

dfghjjjjjjjjknbvvTOPlist
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Empty.png